UPM terima bayaran dividen RM235 ribu dari UPM Holdings sdn bhd - Kamarul Arefin, Nur Syamila (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
SERDANG, 5 April – Universiti Putra Malaysia (UPM) telah menerima dividen berjumlah RM 235 Ribu untuk Tahun 2022 yang telah dibayar oleh anak syarikat milik UPM iaitu UPM Holdings Sdn Bhd (UPMH) yang ditubuhkan pada Mei 2004.