Kisah wira Ladang UPM bekerja di bulan Ramadhan - Kamarul Arefin, Nur Syamila (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
SERDANG, Mac 25: Secebis kisah wira-wira di ladang Universiti Putra Malaysia yang membanting tulang bekerja dalam bulan Ramadhan.