UPM kongsi kaedah kompos kepada komuniti - Kamarul Arefin, Nur Syamila (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
HULU LANGAT, 16 Mac - PROJEK CSR: ‘COMPOST AS CARBON BANK’ BAGI PROGRAM CEO@FACULTY 2023 telah dianjurkan oleh Pusat Hubungan dan Jaringan Industri(CiRNeT) Universiti Putra Malaysia (UPM) bersama Boustead Technology Sdn. Bhd., Sime Darby Plantation Berhad, Kementerian Pertanian dan Keterjaminan Makanan, & Felcra Sdn. Bhd. kepada komuniti.