Sambung Master sambil latihan sepenuh masa untuk keseimbangan hidup kata dua atlet negara - Kamarul Arefin, Nur Syamila (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
SERDANG, 14 Mac – Atlet wushu negara, Tan Cheong Min antara pelajar yang mendaftar untuk menyambung pengajian dalam bidang Master Pentadbiran Perniagaan (MBA), Universiti Putra Malaysia (UPM) pada Majlis Ikrar dan Taklimat Pelajar Pascasiswazah Baharu Semester Kedua, Sesi 2022/2023 di sini.