UPM dan Kyutech sambut ulang tahun ke-10 penubuhan MSSC - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
SERDANG, 16 Mac - Universiti Putra Malaysia (UPM) menyambut ulang tahun ke-10 bersama Kyushu Institute of Technology (Kyutech) dalam penubuhan UPM-Kyutech Malaysian Super Satellite Campus Office (MSSC) di sini, hari ini.