UPM dan MAB jalin kerjasama bangun latihan untuk OKU penglihatan - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
SERDANG, 7 Mac - Naib Canselor Universiti Putra Malaysia (UPM) YBhg. Dato' Prof. Dr. Mohd Roslan Sulaiman menandatangani Memorandum Persefahaman (MoU) bersama Persatuan Orang Buta Malaysia (MAB) hari ini bagi mengadakan program latihan pembangunan untuk orang kurang upaya (OKU) penglihatan.