Dr. Jamali, kongsi membesarkan 11 orang anak-anaknya - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
SERDANG, 18 Jun - Ayah, abah, papa, abi, dan walid merupakan gelaran anak-anak untuk si bapa yang menggalas tanggungjawab sebagai seorang ketua keluarga yang sudah semestinya mempunyai peranan begitu besar dalam membina kebahagiaan sebuah keluarga.