Sentuhan ajaib jururawat - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
SERDANG, 16 Jun - Jururawat merupakan antara insan yang menjadi tunjang utama sektor perubatan dan kesihatan yang sentiasa membantu seorang doktor merawat pesakit-pesakitnya.