FPSK UPM anjur Persidangan Neurosains-BRB 2023, bincang penyakit otak - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
SERDANG, 15 Jun - Fakulti Perubatan dan Sains Kesihatan (FPSK), Universiti Putra Malaysia UPM) menganjurkan Persidangan Neurosains-BRB 2023 bagi membincangkan dan menangani cabaran semasa rawatan dan diagnostik penyakit otak serta bidang berkaitan.