UPM dan JWN julung kali anjur persidangan pembungkusan makanan ASEAN - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
SERDANG, 13 Jun - Universiti Putra Malaysia (UPM), dan Jabatan Warisan Negara (JWN) buat julung kalinya menganjurkan bengkel kelestarian pembungkusan makanan warisan ASEAN dan pengkomersilan untuk pasaran dunia.