UPM universiti pertama wujudkan SKSPS PERKESO kepada 229 atlet - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
SERDANG, 9 Jun – Seramai 229 atlet Universiti Putra Malaysia (UPM) menerima Nota Perlindungan Skim Keselamatan Pekerjaan Sendiri (SKSPS) Pertubuhan Keselamatan Sosial (PERKESO) dan universiti pertama yang menerima tajaan caruman SKSPS membabitkan sektor sukan.