Larian Diabetes beri kesedaran kepada orang ramai - Kamarul Arefin, Nur Syamila (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
SERDANG, 3 Jun- Penganjuran program Diabetes Run ternyata mendapat sambutan hangat apabila ramai peserta menyertai program larian di sekitar Universiti Putra Malaysia (UPM).