Tiga pensyarah UPM raih 3 emas pameran IENA, di Jerman - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
JERMAN, 1 November – Tiga pensyarah Fakulti Kejuruteraan, Universiti Putra Malaysia (UPM) berjaya meraih tiga pingat emas pada Pameran International Exhibition of Ideas-Inventions-New Products (IENA) 2022 yang berlangsung pada 27 hingga 30 Oktober 2022 di Exhibition Center, Nuremberg Hall 10, Jerman pad 30 Oktober lalu.