UPM ungguli cabaran inovasi Industri-Universiti Intel - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
Pulau Pinang, 5 November - Empat pasukan Universiti Putra Malaysia (UPM) yang diwakili oleh pelajar-pelajar Fakulti Kejuruteraan (FK) melakar kenangan manis apabila meraih johan, naib johan dan tempat ketiga dalam pertandingan Cabaran Industri-Universiti 2022