Fakulti Kejuruteraan UPM bina fasiliti cucian tangan berintegrasi di dua buah sekolah - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
NILAI, 19 Oktober – Pejabat Pendaftar, Universiti Putra Malaysia (UPM) menganjurkan program Hands of Hopes bersama Pembimbing Rakan Sebaya (PPS) dan Pengawas Tahap 1 di Sekolah Kebangsaan Dato’ Ahmad Manaf, Nilai, Negeri Sembilan bagi memberi sumbangan melalui pemindahan ilmu, kepakaran serta khidmat masyarakat.