UPM Lancar Putra Voucher, beri bantuan komputer riba dan bantuan data kepada pelajar B40 - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 9 Oktober – Universiti Putra Malaysia (UPM), melancarkan Putra Voucher, serta memberikan Bantuan Komputer Riba dan Bantuan Data kepada pelajar B40 pada Majlis Bersama Naib Canselor dan Lafaz Ikrar Pelajar Baharu Sesi 2022/2023.