Senaman ‘ubat’ panjang umur, tingkat kesihatan diri - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
SERDANG, 2 Jun – Aktiviti fizikal terutamanya senaman adalah antara ‘ubat’ mujarab yang bukan sahaja boleh menjadikan individu panjang umur malah ianya meningkatkan kesihatan diri untuk kekal aktif walaupun berusia..