UPM kaji corak pencemaran sungai Kuang, Selangor - Juferi, Noor Eszereen; Abu Bakar, Dahlan Ismail (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
SERDANG, 31 Mei - Fakuti Perhutanan dan Alam Sekitar (FHAS), Universiti Putra Malaysia (UPM) menjalankan kajian corak pencemaran hidraulik dan hidrologi di Sungai Kuang, Selangor untuk membangunkan pangkalan data serakan bahan cemar di Sungai Kuang, Selangor