UPM, Songkhla Rajabhat University jalin kerjasama strategik pembangunan pengajian pelajar - Kamarul Arefin, Nur Syamila (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
SERDANG, 31 Mei - Universiti Putra Malaysia (UPM) jalin kerjasama strategik menerusi pemeteraian Perjanjian Persefahaman (MoU) dengan Songkhla Rajabhat University (SKRU) dalam mengukuhkan strategik pembangunan pengajian pelajar.