Pendedahan ilmu Biologi kepada generasi muda menerusi Future Biologist Caliphs 4.0 - Zulkifly, Shahrizim; Mohamed Rozdi, Nur Izatul Fatihah; Mokhtar, Nur Ain Nabilah; Ahmad Fauzi, Nur Alya Faiqah; Wazir, Siti Nasihah Suhana; Che Ahmad Shamsuri, Nur Farahiyah (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
SERDANG, 29 Mei – Seramai 20 orang pelajar tahun 4 hingga 6 daripada Sekolah Kebangsaan Taman Bukit Maluri dan 32 orang pelajar Tingkatan 1 daripada Sri Ayesha Islamic School telah menyertai program Future Biologist Caliphs 4.0 baru-baru ini.