FSTM UPM anjur simposium fokus pada teknologi pemprosesan dalam penghasilan makanan berasaskan tumbuhan - Kamarul Arefin, Nur Syamila (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
SERDANG, 13 Februari: Fakulti Sains dan Teknologi Makanan, Universiti Putra Malaysia (FSTM UPM) telah menganjurkan International Symposium on Food Innovations 2023 (ISFI 2023) dengan tema “Future Food: Choice of Ingredients and Processing Technologies for Sustainable Plant-based Food”.