Cipta berus gigi sekali dengan ubat gigi, pelajar Asper menang anugerah paling kreatif - Kamarul Arefin, Nur Syamila (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
SERDANG, 18 Februari: Pelajar Asasi Sains Pertanian Universiti Putra Malaysia (ASPER UPM) memenangi Anugerah Kategori A, Projek paling kreatif pada Pertandingan Inovasi Inter-Asasi Matrikulasi (PIITRAM) 2023.