Program Bicara Hati sentuh hati pelajar hargai pancaindera - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
SERDANG, 1 Februari- Universiti Putra Malaysia (UPM) telah menerima kunjungan lawatan daripada National Economic & Social Development Board( NESDB), Libya untuk membincangkan ruang serta peluang kerjasama bagi tujuan pembangunan negara tersebut.