Timbalan Naib Canselor (Akademik dan Antarabangsa) UPM hadir majlis konvokesyen pelajar Diploma Belia dalam Kerja Pembangunan di London - Universiti Putra Malaysia, Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
London, 6 Feb – Timbalan Naib Canselor (Akademik dan Antarabangsa), YBhg. Prof. Dr. Ismi Arif Ismail menghadiri majlis konvokesyen pelajar Diploma Belia dalam Kerja Pembangunan (DBKP), Fakulti Pengajian Pendidikan (FPP), Universiti Putra Malaysia (UPM) anjuran Sekretariat Komanwel di London semalam.