UPM, KL Post Production Sdn. Bhd. bantu tingkat kompetensi pelajar dalam bidang penyiaran - Zainal Abidin, Mohd Khairul (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
SERDANG, 26 Mei – Pusat Kebudayaan dan Kesenian Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah (PKKSSAAS), Universiti Putra Malaysia (UPM) dan KL Post Production Sdn. Bhd. telah mengadakan sesi perkongsian bersama pelajar UPM dalam bidang penyiaran baru-baru ini.