FPP UPM anjur program pengucapan puisi, beri pengalaman anjur pementasan puisi - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
SERDANG, 25 Mei - Sempena Sambutan Hari Guru, pelajar Tahun Satu Bacelor Pendidikan Bahasa Melayu, Fakulti Pengajian Pendidikan (FPP), Universiti Putra Malaysia (UPM) menganjurkan Program Pengucapan Puisi semalam bagi memberi pengalaman kepada pelajar menganjurkan pementasan puisi.