Fakulti Pertanian UPM kembang kemahiran pertanian bersama SHG Melaka - Mohd azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
MELAKA, 23 Mei - 24 pelajar Fakulti Pertanian, Universiti Putra Malaysia (UPM) telah berkongsi ilmu fertigasi penanaman cili dan baja organik vermikompos bersama 29 orang pelajar Sekolah Henry Gurney (SHG), Melaka di sini, hari ini bagi mengembangkan kemahiran ilmu pertanian.