Penyelidik UPM hasil formulasi biobaja cecair rangkul Pingat Emas ITEX 2023 - Universiti Putra Malaysia, Pusat Strategi dan Perhubungan Korpora (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
KUALA LUMPUR, 12 Mei – Penyelidik Universiti Putra Malaysia (UPM), Dr. Ali Tan Kee Zuan menghasilkan formulasi biobaja cecair yang ditambahbaik (An Improved Formulation of a Liquid Biofertilizer) berjaya merangkul pingat emas di The International Invention, Innovation & Technology Exhibition 2023 (ITEX).