Putra Outreach Physics pupuk minat subjek fizik pelajar perempuan SMSTR - Mohd Padaliah, Ain Nabihah (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
SERDANG, 18 Mei - 88 orang pelajar tingkatan 4 Sekolah Menengah Sains Perempuan Seremban (Sekolah Menengah Sains Tuanku Rohani) telah menyertai Program Outreach Physics ke-13, di sini baru-baru ini.