Produk lilin uniscent pelajar UPM menang tempat ketiga pertandingan National Micro Enterprise Pitching 2022 - Ismail, Mazlina (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2023)
MELAKA, 14 Mei – Produk lilin Unicent hasil produk dua pelajar tahun satu, Bacelor Perakaunan, Sekolah Perniagaan dan Ekonomi (SPE), UPM, Mohamad Azeem Mohamad Isa dan Wilson Pang Khong You berjaya mendapat dua anugerah dalam Pertandingan National Micro Enterprise Pitching (NMEPC) 2022.