Biopemprosesan dan biopembuatan tingkat kemampanan masa hadapan bioteknologi - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
SERDANG, 15 Mei – Pensyarah Fakulti Bioteknologi dan Sains Biomolekul (FBSB) Universiti Putra Malaysia (UPM), Prof. Dr. Rosfarizan Mohamad telah menyampaikan syarahan inaugural bertajuk "Crafting Biomanufacturing Strategies Sustainable Biotechnology Future" di Dewan Kuliah Utama, Bio Tech 1, di sini, jumaat lalu.