UPM rai anak-anak yatim di Majlis Iftar YOSH Putra Recharge - Mohd Affandi, Nurul Athira (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
SHAH ALAM – Chapter Alumni YOSH UPM telah menganjurkan program Majlis Iftar YOSH Putra Recharge bersama anak-anak dari Rumah Cahaya Kasih Bestari bersempena program Ihya Ramadan 2023 baru-baru ini.