UPM anjur program Mobility to Cambodia International Service Learning Programme, bentuk kesukarelawan pelajar - Universiti Putra Malaysia, Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
PHNOM PENH - Sekretariat Kesukarelawanan dan Perhubungan Luar (Keshlu), Kolej Tun Dr Ismail (KTDI), Universiti Putra Malaysia (UPM) dengan kerjasama Pihak Pengurusan KTDI, UPM, Bahagian Hal Ehwal Pelajar, UPM baru-baru ini menganjurkan Mobility to Cambodia: International Service Learning Programme (MoCam) bagi memberi pendedahan kepada pelajar mengenai kesukarelawan.