Program Jom Balik Raya 2023 bantu 340 pelajar Asnaf dan B40 UPM pulang beraya - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty; Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
SERDANG, 18 April – 340 pelajar Asnaf dan B40 Universiti Putra Malaysia (UPM) pulang beraya ke kampung halaman secara percuma pada Program Jom Balik Raya 2023 UPM@WAZAN 2023 anjuran Pusat Pengurusan Wakaf, Zakat dan Endowmen (WAZAN), UPM bersama PLUS Malaysia.