Aissvarya johan 3MT peringkat UPM 2023 - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
SERDANG, 18 April - Pelajar ijazah kedoktoran (PhD) Fakulti Perubatan dan Sains Kesihatan (FPSK) Universiti Putra Malaysia (UPM), Aissvarya Shankar dinobatkan sebagai johan pertandingan Tesis Tiga minit (3MT) peringkat UPM 2023 di sini, hari ini.