UPM hasilkan makanan khas Ikan Kelah bantu pendekkan jangka masa penternakan - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
SERDANG, 17 April - Penyelidik Universiti Putra Malaysia (UPM), telah berjaya menghasilkan formulasi makanan khusus ikan kelah yang dapat membantu penternak serta pengusaha memendekkan jangka masa penternakan kelah.