Fakulti Kejuruteraan lancar Thinker Space 2.0 - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 4 Oktober – Fakulti Kejuruteraan, Universiti Putra Malaysia (UPM) melancarkan Kelas Pintar atau Smart Classroom berprestij yang dinamakan sebagai Thinker Space 2.0 hasil kerjasama strategik dengan Steelcase Office Solutions (M) Sdn. Bhd.