Naib Canselor UPM saran bidang Sains Sukan perlu diperluaskan - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
Kuala Lumpur, 7 Okt - Naib Canselor UPM, YH. Dato’ Prof. Dr. Mohd Roslan Sulaiman menyempurnakan majlis perasmian penutup Persidangan Industri Sukan Malaysia 2022 di Kompleks Sukan Negara Bukit Jalil di sini, hari ini.