Pelajar OKU teruja untuk mulakan kuliah di FBMK - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 6 Okt - Pelajar Orang Kurang Upaya (OKU), Tan Shieh Li memilih Bacelor Sastera Kesusasteraan Melayu di Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi (FBMK), Universiti Putra Malaysia (UPM) untuk menyambung pengajiannya ke peringkat ijazah.