UPM raih kemenangan berganda Anugerah Inovasi negeri Selangor 2022 - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
KUALA LUMPUR, 9 Okt - Universiti Putra Malaysia (UPM) menerima anugerah berganda apabila berjaya meraih johan dan naib johan Anugerah Inovasi Negeri Selangor 2022 kategori Institut Pengajian Tinggi (IPT) dan Kluster Teknologi Maklumat.