Program 3K tingkat pengetahuan tentang kanser - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2011)
SERDANG, 24 Feb - Sempena sambutan Hari Kanser Sedunia yang disambut pada 4 Februari setiap tahun, Universiti Putra Malaysia (UPM) mengambil inisiatif menganjurkan Karnival Kesedaran Kanser (3K) bertemakan ‘Today’s Youth, Tomorrow’s World – cancer prevention through healthy lifestyle’.