Alumni UiTM kongsi maklumat tingkat sistem pengurusan dengan Alumni UPM - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2011)
SERDANG, 23 Feb– Pusat Perhubungan Alumni Universiti Teknologi Mara (UiTM) mengadakan pertemuan dengan Pusat Alumni Universiti Putra Malaysia (UPM) bagi bertukar pandangan dalam usaha meningkatkan sistem pengurusan alumni.