Empat calon jawatan tertinggi UPMISA menang tanpa bertanding - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2011)
SERDANG, 23 Feb – Pemilihan jawatan bagi Universiti Putra Malaysia International Students Association (UPMISA) sesi 2011/2012 menyaksikan empat pelajar yang dicalonkan untuk mengisi jawatan tertinggi menang tanpa bertanding.