KTDI ungguli perbarisan senam seni - sinar harian, (2010)
Penuntut baru Kolej Tun.Dr Ismail(KTDI),menjuarai acara Perbarisan Program Senam Seni bersama staf pengurusan universiti sempena Minggu Perkasa Putra Universiti Putra Malaysia(UPM)sesi 2010/2011 di Bukit Ekspo UPM baru-bari ini.