Meritokrasi beri peluang sama rata kepada pelajar pelbagai kaum - Utusan Malaysia, (2010)
Kementerian Pengajian Tinggi ingin merujuk kepada rencana bertajuk Kesan Ketara meritokrasi ke IPTA yang disarkan dalam Utusan Malaysia semalam.