PPDNKK anjur aktiviti dedah ilmu kepenggunaan - Sinar Harian (2010)
Mengambil kira pentingnya pendedahan dan hubungan erat dalam kalangan masyarakat setempat,Pejabat Perdagangan Dalam Negeri Koperasi dan Kepenggunaan sempena Sambutan Bulan Penggunaan Negeri Selangor.