11 Pegawai Kadet Terbaik PALAPES UPM - sinar harian , (2010)
Tuanku Canselor Universiti Putra Malaysia(UPM),Sultan Sharafuddin Idris Shah berkenan mengurniakan anugerah terbaik kepada 11 pegawai kadet Pasukan Latihan Pegawai Simpanan(Palapes)UPM pada Majlis Santapan Malam Rejimental 2010 baru-baru ini.