UTP penyelidikan UPM raih 11 pingat - kosmo (2010)
Seramai enam penyelidik Universiti Malaysia (UPM) berjaya meraih sebelas pingat di Pittsburgh, Pennsylvania, Amerika Syarikat (AS) sempena Pameran Antarabangsa Inovasi dan Produk Baru (INPEX) yang berlangsung pada 16 hingga 18 jun lalu.