Program 'conference' - berita harian, (2010)
Institut Pengajian Sains Sosial Universiti Putra Malaysia(UPM) akan mengadakan 'International Conference on Community Development 2010'pada 20 hingga 22 julai ini di Hotel Marriot Putrajaya Yuran penyertaan sebanyak RM500.