UM,USM,UUM,Kolej Inti hebat - kosmo, sahlizah mohamed (2010)
Empat Institusi Pengajian Tinggi(IPT)mengetepikan cabaran 33 lagi IPT yang lain untuk menempah slot ke saingan separuh akhir Kejohanan Ping Pong IPT 2010 bagi merebut Piala Timbalan Menteri Pengajian Tinggi yang berlangsung di Dewan cina Chung Hwa,Kluang,semalam.